CONSTRUCTIE, FINISAJE SI DOTARI

SISTEM CONSTRUCTIV

Suprastructura este realizata din zidarie portanta, stalpi si centuri de beton armat.

Peretii exteriori sunt realizati din caramida tip Porotherm 30 Robust, ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat cu grosimea de 15 cm si tencuiala decorativa siliconica, cu proprietati hidrofuge.

Tamplaria exterioara este realizata din profile Salamander 7camere, PVC armat cu otel zincat, avand geam tip termopan, securizat, cu protectie low-E. Feroneria tamplariei este Roto (Germania).

Invelitoarea acoperisului este tabla prefaltuita producator Ruukki cu garantie 30 de ani. Fiecare locuinta are prevazut sistem de degivrare electric iar casele insiruite dispun de ferestre de mansarda marca Velux.

FINISAJE

In interiorul caselor, vopsitoria peretilor si a tavanelor este realizata cu vopsele superlavabile de import, marca Caparol sau similar, iar culoarea standard este alb.

In dormitoare, hol si living, pardoseala este realizata din parchet laminat, de import, marca Egger 8mm. Usile interioare sunt de tip celular, producator ERKADO Polonia, cu feronerie inox satinat. Usile de intrare in case sunt cu inchideri multipunct, finisate cu panouri decorative.

Placajele ceramice din bai (faianta si gresie) vor fi alese de la Delta Studio in limita bugetului alocat. Producatorii placajelor sunt renumiti in domeniu dintre care: Kerama Marazzi, Porcelanosa, Keraben si Keramyth.

SISTEM INSTALATII

Obiectele sanitare Dalet, Gessi, Laufen, Noken si Ideal Standard Roca, iar bateriile din gama Grohe sau Kludi.

Incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centrala termica proprie, marca Viessmann sau Buderus. Incalzire in pardoseala aferenta parter si etaj 1 este marca Rehau cu senzor si control pe fiecare camera.

Aparatele electrice pentru realizarea retelelor din case si spatiile comune, precum si aparatele de microcomutatie (prize, intrerupatoare, comutatoare, doze, tablou electric, sigurante automate) sunt din import, grupul Legrand.

DOTARI SI UTILITATI

Ansamblul este prevazut cu spatiu de joaca amenajat exclusiv pentru copiii locatarilor complexului.

Pentru siguranta dumneavoastra imobilul este prevazut cu bariere de acces si paza permanenta.

Vilele sunt racordate integral la retelele de alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon, cablu TV.

Fiecare casa are contorizare individuala pentru energia electrica. De asemenea este prevazut un contor separat pentru spatiile comune.

Vino sa vezi cum arata un viitor construit responsabil!

Vezi Preturile Programeaza Vizionare